Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Amsterdam, Holandia
  • Rotterdam, Holandia
  • Haga, Holandia
  • Utrecht, Holandia
  • Eindhoven, Holandia
  • Tilburg, Holandia
  • Groningen, Holandia
  • Breda, Holandia
  • Nijmegen, Holandia
  • Enschede, Holandia

1 EUR

testek
Czytali temat:
Kris Kolaczek Pawlo+1985 Dziedzinski Busem do Celu PL (6839 niezalogowanych)
2081 Postów

(Michal Juzwikowski)
Latający Holender
Nie interesuje mnie jakiekolwiek spożycie alkoholu w Polsce względem pracy w Człuchowie proszę przez media nie namawiać mnie do spożycia alkoholu na linii ścisku i pokojach głównie TVP info
Republika TV są najlepszymi mediami na dzisiejsze czasy
Jestem teinistą, czarnym kawoszem
Zgłoś wpis
Komentarz został usunięty ze względu na naruszenie regulaminu portalu
2081 Postów

(Michal Juzwikowski)
Latający Holender
Prosiłbym Sejm Senat o zdjęcie pętli szczot dziur kuli z moim imieniem i nazwiskiem po zbiciu czaszki mam z tego względu chroniczny ścisk pieczenie w miejscu zbicia czaszki i karku
Proszę nie narzucać mi rodziny Michnik przez media i motoryzację, interesuje mnie Młoda Polska, nie świadkowe Jehowy Warszawy powojennej
Zgłoś wpis
2081 Postów

(Michal Juzwikowski)
Latający Holender
Proszę nie narzucać mojego imienia i nazwiska postronnym ludzią przez motoryzację media i na obradach Sejmu i Senatu informacje w Sejmie i Senatu macie eleganckie pod względem mojego imienia i nazwiska stąd te bezrobocie
Zgłoś wpis
2081 Postów

(Michal Juzwikowski)
Latający Holender
Proszę nie posługiwać się moim imieniem i nazwiskiem na drugim głosie na obradach Sejmu i Senatu i mediach ,mową ciała też
Zgłoś wpis
2081 Postów

(Michal Juzwikowski)
Latający Holender
Nie interesuje mnie system wychowania rodziny Michnik na moją matkę i ojca proszę też tej rodziny nie narzucać nie życzą sobie tego ,Słowackiego 19A Sejm Senat proszę odłączyć media od tej rodziny Michnik tzn nie nakładać nie wtrącać na nakładach i podobnie na szosie przy Wspólnocie Słowackiego 19A i mechanice elewatora Człuchów Słowackiego 19A głównie nakładany jest Antoni Michnik i Adam Michnik Monika Olejnik też może zniknąć Jacek Olechowski też może zniknąć Katarzyna Dowbor Andrzej Kostyra Katarzyna Pakosińska inni kabareciarze Antifa Andrzej Duda małżonka proszę zdjąć odłączyć ze względu na dzieci i Nową Polskę , system PRL odłączyć z wychowania przekazu Dodę i Wojewódzkiego cały TVN też zdjąć
Zgłoś wpis
2081 Postów

(Michal Juzwikowski)
Latający Holender
Adam Bondarenko, Ryszard Szybajło, te nazwiska też są słyszalne 'rzucane na blok wspólnota mieszkaniowa ul Słowackiego 19A Człuchów' słyszalne są informacje pod względem spożycia głównie amfetaminy i mocnego alkoholu względem wygrzania tzw machy środkami zastępczymi, a normalnej operacji kosmetyki ortodoncji
Zgłoś wpis
2081 Postów

(Michal Juzwikowski)
Latający Holender
Matka i ojciec też nie mają ochoty tych osób słyszeć a są narzucane całą noc w sposób ośmieszajacy styl jazdy kierowców na szosie przy Wspólnocie Słowackiego 19A Człuchów jest nastawiony w dzień i nocy na rozbudzanie mieszkańców głównie białe dymienia z nadkoli i młyny wodne nastawione na wpojenie kazirodztwa jest to bynajmniej w ten sposób słyszalne
Zgłoś wpis

Bliżej nas